RTT-VVO

Terugblik RTT-VVO

Een kleine groep dit keer voor de tweedaagse Regionale Trauma Training – Verpleegkundig Vervolg Onderwijs (RTT-VVO); slechts 5 leerling SEH-verpleegkundigen hebben deelgenomen aan en zijn op 12 december jl. geslaagd voor de praktijkscholing.

Deze praktijkscholing wordt door Acute Zorg Euregio in samenwerking met CIVO-zorgopleiders aangeboden en is een onderdeel van de opleiding tot SEH-verpleegkundige.

Om zich voor te bereiden op de training, werd gebruik gemaakt van een theoretische e-learning module van Expertcollege, waarin de ABCDE-opvang van traumapati├źnten conform ATLS wordt behandeld. Volgens Jelmer, een van de kandidaten, sloot de e-learning goed aan op de praktijkdagen en kon het geleerde in praktijk geoefend worden.

Op de tweede dag werd de training afgesloten met een praktijk- en een theorietoets. De kandidaten, afkomstig van ZGT en van Treant Zorggroep (Besthesda Hoogeveen en Scheper Emmen in dit geval), konden na deze twee inspannende dagen met lachende gezichten hun certificaat in ontvangst nemen.

Gefeliciteerd allemaal!

(Onderstaand een foto-impressie van deze dag)