Regionale Trauma Training

RTT 9 april 2019

Gezonde spanning was er bij de 10 kandidaten van de Regionale Trauma Training in Zwolle; na weken te hebben gezwoegd op de e-learning, mochten ze op 9 april laten zien hoe het geleerde in praktijk gebracht moest worden.

De cursisten waren erg enthousiast over de e-learning, voor de meesten een nieuwe wijze van leren (een van de kandidaten: “Het was voor mij de eerste keer nieuwe stijl, ├ęcht leuk! Veel professioneler dan de oude training”). Alleen al door het feit dat het heel toegankelijk is en je op elk moment de scholing weer op kunt pakken, waar en wanneer je maar wilt.

De scholing werd door de kandidaten, afkomstig van Isala Zwolle, Isala Diaconessen Meppel, Gelre ziekenhuis Zutphen en Tjongerschans ziekenhuis te Heerenveen, beoordeeld met een 8,8!
Naast de kracht van de herhaling van de ABCDE-methode, werd ook het observeren van de andere cursisten als leerzaam ervaren. De professionaliteit van onze instructeurs en de wijze van doceren werd een aantal keren positief benoemd in de evaluatieformulieren. “Voor mij persoonlijk was het fijn om even apart genomen te worden met persoonlijke begeleiding”, aldus een van de cursisten.

Misschien wel mede door deze persoonlijke aandacht zijn alle kandidaten van de RTT van 9 april geslaagd!
Van harte gefeliciteerd allemaal! Een topprestatie!