RTT 20 maart

Terugblik Regionale Trauma Training 20 maart 2018

Alle 12 kandidaten van de Regionale Trauma Training van dinsdag 20 maart 2018 hebben, na een trainingsdag waarin voornamelijk praktische vaardigheden geoefend zijn, door middel van drill- en scenariorondes, hun certificaat ontvangen.
Ook de e-learning voorafgaand aan deze praktijkdag heeft een mooi score opgeleverd: in gemiddeld bijna 8 uur werd een gemiddelde score gehaald van 98%! het minst aantal fouten was 11%, het hoogst aantal fouten 30%.

De kandidaten van deze training kwamen van MST, ZGT en SKB Winterswijk.

Deze dag is met een gemiddeld cijfer van 8,5 door de kandidiaten beoordeeld. Een aantal opmerkingen uit de evaluatieformulieren: ‘Fijn om vooraf te horen wat de studiebelasting zou zijn’, ‘Leuke praktijkdag!’, ‘Goede opfrissing ABC’, ‘de e-learning is een positieve verandering’, ‘mooie overzichtelijke training’, ‘heb veel gehad aan de e-learning’, ‘goed om hetzelfde systeem als ATLS te gebruiken’.

Wij willen alle kandidaten langs deze weg nogmaals feliciteren met dit resultaat.

Hieronder zijn een aantal foto’s van deze dag geplaatst.

Voor de RTT-dagen in het najaar van 2018 zijn nog een aantal plaatsen vrij. Voor meer informatie en/of opgave: https://www.acutezorgeuregio.nl/portefeuille/kenniscentrum