RTT

Terugblik Regionale Trauma Training 16 januari 2018

Dinsdag 16 januari 2018 heeft de eerste van acht Regionale Trauma Trainingen in 2018 plaatsgevonden in Enschede.
Op deze trainingsdag worden voornamelijk praktische vaardigheden geoefend door middel van drill- en scenariorondes. Hieraan voorafgaand heeft de kandidaat 8 weken de tijd om zich, middels een e-learning, voor te bereiden.

11 SEH-verpleegkundigen en anesthesiemedewerkers van de ziekenhuizen ZGT, MST en Deventer ziekenhuis hebben aan deze training deelgenomen.
Deze dag is met een gemiddeld cijfer van 8,6 door de kandidiaten beoordeeld. ¬†Opmerkingen hierbij: ‘Leuke cursus’ ‘Laagdrempelig’ ‘Gemoedelijke sfeer’ ‘praktische scholing, veel oefenen = goed’. Natuurlijk zijn er ook een paar verbeterpunten genoemd, deze zullen we ter harte nemen.

Ondanks de gezonde zenuwen, hebben de kandidaten de eindtoets van deze praktijkdag met goed gevolg afgesloten en hebben zij hun welverdiende certificaat in ontvangst mogen nemen. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Hieronder zijn een aantal foto’s van deze dag geplaatst.

Voor de RTT-dagen in het najaar van 2018 zijn nog een aantal plaatsen vrij. Voor meer informatie en/of opgave:http://www.acutezorgeuregio.nl/nl/kenniscentrum